Click here for the English version.

   
   
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 >    

Direct beschikbaar

H&M Vastgoed heeft voor u een complete gerenoveerde appartement op de derde verdieping aan de rand van het Centrum, aan de Nicolaas Witsenstraat. De Nicolaas Witsenstraat ligt op de oude stadwallen van Amsterdam. Het herenhuis dateert uit het eind van de 19e eeuw: hoge plafonds, elegante decoratie. De plek ligt tussen de romantische Reguliersgracht met haar zeven bruggen, de gezellige winkels in de Utrechtsestraat, het quartier latin van Amsterdam: de Pijp met haar Albertcuypmarkt en Amsterdam Zuid met het Rijksmuseum en van Goghmuseum Het is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer: trams en metro. Bovendien ligt het zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

Dit 3-kamer appartement heeft een oppervlakte van ca 70 m2, voorzien van centrale verwarming, goed geoutilleerde keuken met diverse inbouwapparatuur en een luxe badkamer. De fraaie dubbele kamer en suite met schuifdeuren en heeft een mooi balkon dat uitkijkt op de grote binnentuin. De derde kamer is goed als slaapkamer te gebruiken.

Het uitzicht is zeer aangenaam. Aan de voorzijde heeft u een onbelemmerd uitzicht op het Rijksmuseum. Aan de achterzijde geniet u van de rust van een zeer ruime binnentuin. De eiken vloer, de stijlvolle verlichting en stijlvolle decoratie maakt het wonen op etage tot een ongekende weelde.

Huren is al mogelijk vanaf 6 maanden voor
1300,- per maand.